ΠΡΟΦΙΛ - Inkart Γραφικές Τέχνες

Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ
Ατελιέ Γραφικών Τεχνών

Inkart

Η εταιρεία Inkart ιδρύθηκε το 1992 στον Πειραιά και από το ξεκίνημά της συνεργάστηκε πανελλαδικά με μεγάλες εταιρίες στο χώρο της εκτύπωσης και της διαφήμισης.

Ειδικευμένη σε παραγωγές συσκευασίας κάθε μορφής, από χαρτί, πλαστικό, μέταλλο και αργότερα σε έντυπες εφαρμογές κάθε είδους, έξυπνος σχεδιασμός στον τομέα της γραφιστικής, καθώς και πίνακες ζωγραφικής εφαρμόσθηκαν σε παραγωγές από ετικέτα, επιγραφή, συσκευασία, ρούχο.

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας πανελλαδικά, συνεργάτης της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, WS KAROULIAS SA, Mega Motors s.a., έχει συνεργαστεί με την Τράπεζα Πίστεως αργότερα Alpha Bank, Millennium Bank, ΔΕΔΔΗΕ, Ξενοδοχεία, Χώρους μαζικής Εστίασης και τόσους άλλους πελάτες και φίλους.

Mε υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και πίστη στις αρχές της αισθητικής, απέναντι στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, για την αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεών τους μέσα από την διαφήμιση.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες δημιουργικού και διαφήμισης, με ένα όνομα copyright για όλη την Ευρώπη, δημιουργεί και φιλοδοξεί να υπάρχει μέσα από την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της.

Βάζει στόχους πάνω από όλα γιατί είναι τρόπος ζωής, να βλέπει τα χρώματα και τις γραμμές που δημιούργησε, να υπάρχουν αποτελεσματικά για τους πελάτες και υπαρξιακά για εκείνη.

Οι τυπογραφικές εγκαταστάσεις εδρεύουν στο Περιστέρι Αττικής. Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε η μεταφορά έδρας στην Σαντορίνη Κυκλάδων σε νέες εγκαταστάσεις.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, σας υποσχόμαστε την καλύτερη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας και πάνω απ’ όλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Χωρίς μεταφορικά εντός Αττικής!

TOP